Οργάνωση Εκδηλώσεων

Το Camping Alexandros αναλαμβάνει πάντα με χαρά την οργάνωση εκδηλώσεων όπως δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεις, πάρτυ γενεθλίων και επαγγελματικές συναντήσεις σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Έχουμε σχεδιάσει ειδικά ομαδικά μενού για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Η εταιρεία μας προσφέρει τρεις χώρους, έναν ανοιχτό χώρο 500 ατόμων, ένα σκεπαστό χώρο 700 ατόμων και μία κλειστή αίθουσα 150 ατόμων. Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς, θαλπωρής και γαλήνης σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας. Η αισθητική τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου είναι τέτοια που συνδυάζει  το παραδοσιακό με το μοντέρνο, οι ρυθμιζόμενοι φωτισμοί, ο συνδυασμός της μουσικής, καθώς και ο προσεγμένος εξοπλισμός σε συνδυασμό πάντα με την διακόσμηση που έχετε εσείς επιλέξει υπόσχονται ένα άριστα αισθητικό αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε σ' ένα μοναδικό Μεσογειακό σκηνικό όπου προσφέρουμε με αφοσίωση εκλεκτή Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της: απλή, υγιεινή, νόστιμη και οικονομική.

Γαμήλιες Δεξιώσεις

Ζήστε την Γαμήλια δεξίωση του γάμου σας όπως την έχετε φανταστεί, κάθε εποχή, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες. Η προσεγμένη ατμόσφαιρα το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα, με εκλεκτά και πρωτότυπα Menu ή Buffet και πλούσια ποικιλία ποτών, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός αποτελούν την εγγύηση μας για την πολυετή πείρα μας στις πετυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις!

Βαπτίσεις

Έφτασε η ώρα να βαπτίσετε το μικρό σας θαυματάκι συμβουλευτείτε μας για το πως θα κάνετε την βάπτιση του παιδιού σας να μοιάζει παραμυθένια. Διαθέτουμε ειδικά μενού για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε το θέμα που θέλετε να δώσετε στην βάπτιση μέσα από μία μεγάλη γκάμα εμπνεύσεων. Τέλος γνωρίζοντας ότι χαρούμενα παιδιά σημαίνει και χαρούμενοι γονείς θα σας προτείνουμε τρόπους απασχόλησης για τους μικρούς καλεσμένους σας για να τους μείνει η δεξίωσης της βάπτισης σας αξέχαστη.

Πάρτυ Γενεθλίων

Τα γενέθλια του μικρού σας πλησιάζουν ή μήπως το βλαστάρι σας θέλει να μαζέψει τους φίλους του για να γιορτάσουν ξέφρενα το καρναβάλι, το πτυχίο της ξένης γλώσσας ή την αποφοίτηση; Όποιος και να είναι ο λόγος, οι περιστάσεις απαιτούν ένα αξέχαστο πάρτι. Ανιματέρ, κλόουν, εμψυχωτές, ήρωες παραμυθιών, ταχυδακτυλουργοί και ζογκλέρ μπορούν μα έρθουν στο χώρο μας, συναρπάζοντας τους μικρούς φίλους αλλά και τους μεγάλους. Διαθέτουμε ηχητική κάλυψη προεπιλεγμένου μουσικού προγράμματος, catering, στολισμό και ειδικό φωτισμό του χώρου.

Περισσότερες Φωτογραφίες εδώ